Early adopters

Initiatiefnemers Partners Early adopters Subsidieverstrekkers

Mokum Mariteam is er trots op om haar klanten van het eerste uur te presenteren: onze early adopters!

1_rai_logo_donkerblauw_rgb.jpg

Amsterdam RAI, gevestigd direct aan het water, heeft in september een overeenkomst met Mokum Mariteam gesloten. De bevoorrading van evenementen leent zich er uitstekend voor om het duurzame schip in te zetten. Elektrisch vervoer past perfect bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Amsterdam RAI.

bbn_logo.jpg

BBN Bouwmaterialen heeft als eerste bedrijf uit de bouwsector zich opgeworpen om van de dienstverlening van Mokum Mariteam gebruik te maken. Goederen als zand, stenen en beton gaan in grote volumes de binnenstad in. Een gedeelte van die bouwmaterialen van BBN zullen middels het schip vervoerd gaan worden.

logoamsterdam.gif

Amsterdam zou er anders uitzien zonder de producten van de Materiaaldienst. Er is geen plek in Amsterdam te bedenken waar u geen artikelen van de Materiaaldienst tegenkomt. Door de grote deskundigheid van de medewerkers speelt de Materiaaldienst een toonaangevende rol bij het leveren en keuren van bestratingsmaterialen en wegmeubilair. Bovendien wordt in toenemende mate een beroep gedaan op de afdeling Verkeersvoorzieningen. Door de specifieke kennis van de medewerkers om verkeersmaatregelen in goede banen te leiden wordt een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid geleverd.


Brug Inspectie A10 Amstel

donderdag 12 maart 2015

De nieuwe spoorbrug bij de A10 over de Amstel is voor een overdrachtsmoment...

Lees het hele bericht >>

Bomen RAI getopt en afgevoerd

vrijdag 28 maart 2014

Mokum Mariteam heeft in opdracht van Amsterdam Zuid ondersteunend gewerkt bij...

Lees het hele bericht >>

Brug onderhoud met City Supplier

zaterdag 15 maart 2014

Mokum Mariteam ondersteund DIVV van Amsterdam bij het plegen van onderhoud...

Lees het hele bericht >>